De praktijk

Mijn naam is Lisette Castelein (1983) en sinds 2004 ben ik de trotse eigenaar van Praktijk Lisette Castelein, gevestigd in Sassenheim.

Aan de ouders van de kinderen die ik begeleid heb ik gevraagd om mij eerlijk (!) te beschrijven en samenvattend zeiden zij:
– ´Gedreven!´
– ´Je kijkt niet alleen naar het probleem, je ziet ons kind.´
– ´Ontspannen en doelgerichte coach.´
(…en daar ben ik best trots op!)

Deze kernwoorden zijn terug te vinden in mijn werk als kinder- en oudercoach en remedial teacher (sinds 2004), als leerkracht in het basisonderwijs (sinds 2006) en als gedragsspecialiste in het voortgezet onderwijs (sinds 2017).

Daar waar er problemen of obstakels zijn,

zie ik uitdagingen en paden die bewandeld kunnen worden!

 .
.
Effectieve begeleidingen

Met mijn ruime ervaring  kan ik wel zeggen dat ik een enorme berg aan kennis en ervaring hebben voor het begeleiden van zowel jouw kind als jou als ouder.

Mijn begeleidingen zijn effectief. Dat komt doordat deze altijd aansluit aan wat er op dat moment nodig is om weer vooruit te komen.

Bij mij krijgt je kind geen diagnose of een stempel, maar een begeleiding die op hem of haar is afgestemd en bijdraagt aan een opwaartse spiraal.

Kinderen en hun ouders uit de omgeving, en ook uit verschillende provinciën, vinden hun weg naar de praktijk. Via Skype en Zoom Pro coach ik ouders door heel Nederland en zelfs in het buitenland.

Waar ik voor sta

Ik bied een integratieve manier van werken aan. Dat wil zeggen dat ik verschillende gebieden van leren – hoofd, hart en lijf- met elkaar combineer. Dit geeft een optimaal (leer)effect.

Door mijn ruime ervaringen op verschillende werkplekken en met verschillende leeftijden heb ik een enorme berg aan kennis en ervaring met dyslexie, dyscalculie, ADHD, ADD, PDD-NOS, Syndroom van Asperger en autisme. Deze kennis gebruik ik voor zowel de één-op-één begeleiding als op groepsniveau.

Ik ben trots op mijn vak en bovenal beoefen ik deze met heel veel liefde en plezier uit!

”.

.

De drie pijlers van de praktijk;

 


Volg ons op de socials voor een kijkje de praktijk!

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

UA-37553256-1
error: Auteursrecht van toepassing. Inspireren mag, kopiëren zeker niet!