Workshop Schatgraven

Gun jij jouw kind een steuntje in de rug en een onderdompeling in de eigen kwaliteiten?
Geef je kind dan op voor de workshop Schatgraven!

We gaan samen op expeditie naar Schateiland en daar gaat je kind, door het ontwerpen van zijn of haar eigen schateiland, spelenderwijs aan het werk met:

🌴 Wat kan ik goed (wat zijn mijn schatten) en hoe kan ik dit gebruiken?
🌴 Wat vind ik nog lastig en hoe kan ik hiermee omgaan?
🌴 Het opbouwen van zelfkennis en zelfvertrouwen.

Tijdens deze expeditie komen we langs de meest bijzondere plekken zoals de prachtige bergen waar de Schatgravers samen zullen graven. We lopen over de loopbrug waar de spanning stijgt en wat te doen om eroverheen te komen, het kampvuur vol warmte en nog veel meer. Al deze mooie plekken zogen ervoor dat je kind gaat nadenken over wie hij of zij is.

Het laat je kind op dynamische wijze verbinden met zichzelf en de ander. Het wordt volgegoten met welgemeende en onderbouwde complimenten en geeft ook inzicht in de dingen waar hij of zij nog niet zo goed in is, wat nodig is om het wel te leren en welke eigen kwaliteiten hiervoor kunnen worden ingezet.
 
Aan het eind van de workshop houdt je kind een prachtige zelf ontworpen schatkaart over met waardevolle schatten die thuis kan worden opgehangen én heeft het, omdat het is ondergedompeld in uitdagingen en kwaliteiten, een grote glimlach. Gegarandeerd.
 
Voor kinderen t/m 12 jaar.
Datum : Zaterdag 11 mei
(komt deze datum je niet uit, maar heb je wel interesse? Mail mij dan!)
Tijdstip : van 10.00 tot 12.00 uur
Kosten : €17,50, inclusief de werkmaterialen, drinken en iets lekkers.
Locatie : Praktijk Lisette Castelein
 
Nog 3 plekken beschikbaar.
 

 Ja, ik wil mijn kind aanmelden!

UA-37553256-1