De praktijk

Welkom op mijn website!
Ik ben Lisette Castelein (1983) en sinds 2004 ben ik de trotse eigenaar van Praktijk Lisette Castelein, gevestigd in Sassenheim.

Aan de ouders van de kinderen die ik begeleid heb ik gevraagd om mij eerlijk (!) te beschrijven en samenvattend zeiden zij:
– ´Gedreven!´
– ´Je kijkt niet alleen naar het probleem, je ziet ons kind.´
– ´Ontspannen en doelgerichte coach.´
(…en daar ben ik best trots op!)

Deze kernwoorden zijn terug te vinden in mijn werk als kinder- en oudercoach en remedial teacher (sinds 2004), als leerkracht in het basisonderwijs (sinds 2006) en als gedragsspecialiste in het voortgezet onderwijs (sinds 2017).

Daar waar er problemen of obstakels zijn,

zie ik uitdagingen en paden die bewandeld kunnen worden!

De praktijkruimte

In december 2018 heb ik mijn nieuwe praktijkruimte in gebruik genomen. Wat ben ik blij met deze fijne werkruimte.

De praktijkruimte is een lichte en rustige ruimte met genoeg mogelijkheden om te bewegen. Er is een enorm whiteboard van 2 x 2.40m waar de kinderen graag op werken. Wanneer je wat eerder bent kan je plaatsnemen in de wachtkamer. Ik heb lekkere limonade en thee en voor de ouders is er ook een ruime keuze voor een kopje Nespresso.
>>

nn.
.
.

 

n

n

.

.
>
>
 .
.
Effectieve begeleidingen

Met mijn 13 jaar ervaring als kinder- en oudercoach, 12 jaar ervaring als leerkracht en 7 jaar als remedial teacher, kan ik wel zeggen dat ik een enorme berg aan kennis en ervaring heb voor het begeleiden van zowel jouw kind als jou als ouder.

Mijn begeleiding is effectief. Dat komt doordat deze altijd aansluit aan wat er op dat moment nodig is om weer vooruit te komen.

Bij mij krijgt je kind geen diagnose of een stempel, maar een begeleiding die op hem of haar is afgestemd en bijdraagt aan een opwaartse spiraal.

Kinderen en hun ouders uit de omgeving, en ook uit verschillende provinciën, vinden hun weg naar mij. Via Skype coach ik ouders door heel Nederland en zelfs in het buitenland.

Waar ik voor sta

Ik bied een integratieve manier van werken aan. Dat wil zeggen dat ik verschillende gebieden van leren – hoofd, hart en lijf- met elkaar combineer. Dit geeft een optimaal (leer)effect.

Door de diversiteit aan werkplekken binnen organisaties, scholen, mijn eigen praktijk en scholingen heb ik een zeer ruime kennis en ervaring met dyslexie, dyscalculie, ADHD, ADD, PDD-NOS, Syndroom van Asperger en autisme. Deze kennis gebruik ik voor zowel de één-op-één begeleiding als op groepsniveau.

Ik ben trots op mijn vak en bovenal beoefen ik deze met heel veel liefde en plezier uit!

”.

.

De drie pijlers van mijn praktijk;Volg mij op de socials voor een kijkje in mijn praktijk!

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

UA-37553256-1