De praktijk


Welkom op mijn website!
Ik ben Lisette Castelein (1983) en sinds 2004 ben ik de trotse eigenaar van Praktijk Lisette Castelein, gevestigd in Sassenheim.

Aan mijn cliënten heb ik gevraagd om mij eerlijk (!) te beschrijven en samenvattend zeiden zij:
– ´Gedreven!´
– ´Je kijkt even naar het probleem, en ziet bovenal ons kind.´
– ´Ontspannen en doelgerichte coach bij uitdagingen.´
(…en daar ben ik best trots op!)

Deze kernwoorden zijn terug te vinden in mijn werk als kinder- en oudercoach en remedial teacher (sinds 2004), als leerkracht in het basisonderwijs (sinds 2006) en als gedragsspecialiste in het voortgezet onderwijs (sinds 2017).

 

Effectieve begeleidingen

Met mijn 13 jaar ervaring als kinder- en oudercoach, 11 jaar ervaring als leerkracht en 6 jaar ervaring als remedial teacher, kan ik wel zeggen dat ik een enorm stevige basis heb voor het begeleiden van kinderen en ouders.

Mijn begeleiding is effectief. Dat komt doordat deze altijd aansluit aan wat er op dat moment nodig is om weer vooruit te komen.

Bij mij krijgen kinderen geen diagnose, maar een begeleiding die afgestemd is op het kind en bijdraagt aan een opwaartse spiraal.

Kinderen en hun ouders uit de omgeving, en ook uit verschillende provinciën, vinden hun weg naar mij. Via Skype coach ik ouders door heel Nederland en zelfs in het buitenland.

Waar ik voor sta

Ik bied een integratieve manier van werken aan. Dat wil zeggen dat ik verschillende gebieden van leren – hoofd, hart en lijf- met elkaar combineer. Dit geeft een optimaal (leer)effect.

Door de diversiteit aan werkplekken binnen organisaties, scholen, mijn eigen praktijk en scholingen heb ik een zeer ruime kennis en ervaring met ADHD, ADD, PDD-NOS, Syndroom van Asperger en autisme. Deze kennis gebruik ik voor zowel de één-op-één begeleiding als op groepsniveau.

Ik ben trots op mijn vak en bovenal beoefen ik deze met heel veel liefde en plezier uit!

Lees hier meer over mijn werkwijze.
Lees hier mij algemene voorwaarden.


Daar waar er problemen of obstakels zijn,
zie ik uitdagingen en paden die bewandeld kunnen worden!

 

UA-37553256-1